lördag 20 juni 2009

Mer födelsedagspresenter

När vi väl kom ner på nedervåningen igår så kom jag på att jag lagt ut ett paket från gammelmormor i brevlådan, så det hämtade vi in, så Hannah fick öppna det, tillsammans med ett födelsedagskort från farmor och farfar.
Hon fick en underbart söt t-shirt med Emil i Lönneberga på från gammelmormor och hon ville genast byta från sin skjorta till t-shirten. Tråkigt nog fick den inte vara ren länge, utan hon spillde en hel mugg med cola över sig hemma hos mormor och morfar. Vi sköljde dock av den snabbt och hängde ut den i solen (ja, solen sken!!) så den blev fin igen, men den hann aldrig torka, så hon ska få ha på sig den idag istället.

Hon fick även öppna ett paket från mormor och morfar när vi kom ner till dem och det var en COOL cykelhjälm med pirater på! Den tyckte hon väldigt mycket om och det tog tid innan hon ville ta av sig den. När Melvin och gänget kom så fick hon ett par jättehäftiga arbetsbyxor i svart och ett par skyddsglasögon. Dem har hon på sig nu, men de är tyvärr något stora i midjan och konstigt nog äger hon inget skärp! Så det måste ju införskaffas...


Jag fick hjälpa till att läsa på kortet från både farmor & farfar och gammelmormor...samtidigt som jag filmade då...;-)


Emiltröjan!


Öppnar paket från mormor och morfar


Lyckliga Hannah med hjälmen på!


Kram till mormor!


Skyddsglasögonen från Melvin & gänget!

Inga kommentarer: