torsdag 4 juni 2009

Avslutningsgrillning och lek

Efter förskolan igår följde William & Eva med hem och lekte lite. Hannah & Julia sprang in till Emma och efter ett tag sprang de in till Julia och lekte och då passade Eva på att ta med sig William hem för att äta lite och vid 17.30 tog vi oss ut till grillplatsen ovanför lekplatsen för att grilla som avslutning med Hannahs förskoleavdelning. Vädret såg lovande ut en stund in på eftermiddagen, men precis när vi gick ut så blev det molnigt. Molnen flög dock iväg väldigt fort, vinden mojnade och det blev en jättemysig grillning med alla barn och föräldrar. Barnen lekte och sprang runt grillplatsen och ut i skogen. Hannah lekte mycket med de två andra musketörerna Melvin & Julia, men även mycket med en pojke vid namn Marrrrkus! Så stolt hon är när hon får till r:en!
Precis när vi bestämde oss för att gå hem var det som om vädergudarna blev skitsura. Från noll till hundra började det blåsa som sjutton, molnen drog ihop sig och blev mörkgrå och det började regna! Men grillningen blev mysig iallafall...

Glada William!



Hannah & Julia äter korv med bröd...


Familjen Indevall


Hannah & jag...


Jag kunde inte låta bli, utan bad om lov att fotografera (och publicera bild på) lilla Edith. Hon är lillasyster till Axel som går tillsammans med Hannah på förskolan. En sån liten pralin!!

Inga kommentarer: