tisdag 9 juni 2009

Det här tänker jag på just nu...

Den godaste nubbesallad jag vet!

Ingredienser
  • 1 burk matjessill (ca 200 g)
  • 1 dl crème fraiche
  • 5 msk majonnäs
  • 4 msk kaviar
  • 1/2 liten finhackad rödlök
  • 1/2 dl hackad purjolök
  • 1 knippe finhackad färsk dill
  • 3 kokta potatisar
  • 2 hackade hårdkokta ägg
  • peppar, ev salt


Tillagningstid: Över 20 min
Svårighetsgrad: Medel

Gör så här

1. Skär matjessill i mindre bitar. Blanda med crème fraiche, majonnäs, kaviar, finhackad rödlök, hackad purjolök, finhackad dill, kokta potatisar som skurits i små bitar samt hackade hårdkokade ägg.
2. Smaka av med peppar och ev salt. Servera med kavring eller knäckebröd och en öl eller ev en liten nubbe.

Inga kommentarer: