tisdag 30 juni 2009

Eftermiddagsdopp i Sillvik

I eftermiddags mötte vi upp familjen Indevall i Sillvik. Vi skulle egentligen åkt till Kippholmen, men där var parkeringen full och vi vågade inte chansa på p-böter för att stå vid sidan av vägen, så vi åkte vidare till Sillvik. Det tog en liten stund att få parkering även där, men Elias sov så det kändes inte jobbigt.
När vi kom ner till stranden satte vi oss längs muren vid vattnet och packade upp vår medhavda matsäck, bestående av pastasallad (pastahjul, osttärningar, grönt äpple, skinka och vindruvor) och baguette. Jättegott! De stora barnen hoppade sedan i vattnet med papporna, medans de små barnen snällt fick hålla mammorna i handen och göra sällskap vid strandkanten.
Elias lyckades med konststycket att kissa i vagnen. Fast, jag ska väl säga att VI lyckades med konststycket, eftersom vi inte satt på honom någon blöja. Så vagnen har fått duscha ikväll...
Barnen lekte iallafall jättebra, mer vilda än tama, men så härliga!
Kvällen avslutades med att jag tog årets första bad, vilket inte alls var så kallt som jag trott.
Nu önskar vi familjen Fredrik-Elmer-Melvin-Linda en härlig semester uppe i Fredriks hemtrakter. Nu blev jag helt plötsligt riktigt osäker på var han är ifrån, men jag TROR det är Örnsköldsvik?

Testar vattnet med pappa...


Inte så pjåkigt!


Elmer och Linda


Hannah har lånat Melvins solskyddsdräkt


Elias i Hannahs t-shirt!
(Nu blir moster Milla glad)


Elias & Elmer



Hoppar över varandra från muren!
(Helt vilda, som sagt!)


Inga kommentarer: