söndag 23 oktober 2011

Kärleksmums

Häromdagen gnällde Elias över att jag inte är särskilt roligt att leka med, speciellt inte när man ska bygga tågbana. Han ville ha sin kompis Victor istället. Jag kastade iväg ett SMS till Victors mamma och berättade vad Elias sagt, och vi bestämde att ses idag. Ett jättekul initiativ från Elias!

Vi hade bakat kärleksmums och alla åt med god aptit. Victors storebror Sebastian hängde också med, och jag tror Hannah var mycket glad för detta. De lekte fint med Hannahs Bayblade och senare även Nintendo DS. Fick tyvärr ingen bra bild på de två.

Elias och Victor lekte skitbra tillsammans, förutom när Victor tröttnade på att Elias delade på vissa tågbanebitar "för tåget skulle krascha" och Elias ville minsann inte att Victor skulle köra med tre lok i sitt tåg. Spela roll, liksom. Men detta fick honom att bryta ihop, men vi serverade päron och banan och blodsockret och humöret sköt i höjden, sedan lekte de på en stund till innan det var dags för familjen Ribeiro Larbi att dra sig in till stan och kolla smycken och accessoarer. Jippie, tyckte Matilda. Jippie, tyckte INTE Sebastian...;-)

Vi drog oss ut i det härliga vädret, Elias lekte i sandlådan och planterade urtjänta växter i sin sandlåda medans Hannah spelade fotboll med två killkompisar. Jätteskönt väder idag!

Dock så grusas det goda humöret lite av att jag känner att det är något på gång i kroppen - kanske feber?!

Victor





De här killarna kommer nog ha mycket kul ihop de kommande åren...:-)


Kärleksmums


Höstmums

Inga kommentarer: