måndag 17 oktober 2011

Hälften

Jag har verkligen tappat hälften av mina besökare. På bara några veckor. Så trist. Känns svårt att blogga nu ju.

8 kommentarer:

Annika sa...

Hej!

Har följt din blogg lite i smyg i över ett år och känner nu att jag bara måste kommentera.

Minns inte längre exakt hur jag hittade hit. Troligtvis genom att klicka på länkar på någon kompis blogg och sedan vidare därifrån... och på din blogg fastnade jag. Du skriver så fint om din härliga familj och dina bilder är fantastiskt fina!

Blir att jag tittar förbi nästan varje dag för att se om du bloggat. Hoppas du inte tycker att det är obehagligt att främmande följer din blogg....tror det är många som fastnat för din trevliga blogg!

/Annika

Cissi sa...

Annika, vad glad jag blir av din kommentar! Att du är okänd spelar ingen roll, såklart. Om jag inte skulle vilja ha "obehöriga" läsare är jag helt ute o cyklar... ;-) Lämna gärna en kommentar ibland, jag blir jätteglad! Kram, Cissi

Jenny sa...

Det finns säkert fler än du som tappat lusten för mycket så här på höstkanten. Bla för att läsa bloggar. Tur du har oss trogna fans som sitter här och väntar på din nästa uppdatering och verkligen blir glada för lilla minsta.
Man kan inte orka eller hinna blogga jämt, det finns faktiskt större måsten. Din familj! De går i första hand. Sedan kan du klämma in oss andra på typ 74:e plats ;-)

Ta hand om dig nu syster, så ses vi snart igen! Kram & Puss

Camilla sa...

Jag håller med ovanstående talare, jag längtar efter dina uppdateringar och har din blogg på startsidan på min telefon.. Ge inte upp! Love you! // Milla

Anonym sa...

Jag är kvar!!!! =)

Kram Pia

Annelie A. sa...

Jag är också kvar =) <3

Hanna J sa...

Hej! Jag är också en sådan där okänding som läser din blogg och det känns alltid som att man tjuvläser någons dagbok när man läser en blogg där man inte känner den som skriver..

Tycker också att du skriver jättebra och älskar dina bilder. Hoppas att du vill fortsätta blogga!!!

Kram

Anonym sa...

Cissi, förstår dig men jag är också en liten smygis som läser nästan varje dag men kommenterar inte allt för ofta. Du är bra på det du gör!

Kramis Matilda