fredag 13 november 2009

Hemmalagad pizza i goda vänners sällskap

På vägen hem från skolan fick jag SMS från Anders som berättade att Melvin skulle följa med hem även idag. En liten tanke började gro så jag ringde Anders och kollade om vi skulle bjuda in Fredrik, Linda & Elmer också, så kunde vi fixa en hemmagjord pizza. Anders tyckte det lät som en bra idé och det tyckte lyckligtvis även Linda & Fredrik!

De stora barnen var dock väldigt trötta efter en lång vecka eller en lång dag och speciellt Hannah visade sig från en av sina sämsta sidor. Skrik, gråt och bråk. Det blev dock något bättre efter pizza o popcorn. Vi vägde mellan att låta Melvin sova över, eller låta honom somna här och sedan skulle Linda & Fredrik ta med sig honom hem, eftersom de hade några aktiviteter under morgondagen som skulle ta mycket energi från honom. Men till slut valde han själv att följa med hem utan att somna innan och så fick det bli!

Pizzan och sällskapet var det iallafall inget fel på och vi hoppas få Melvin som nattgäst vid något annat tillfälle!

Imorgon ska vi byta däck på bilen, köpa födelsedagspresent till Rasmus och sen ska jag försöka klämma in någon/några timmars pluggande av terminologi och sjukdomslära...

Det var två små kaniner vi fick hem från förskolan idag...


Fredrik & Elmer hjälper till att fixa pizzan!

"Gummiapan"
(Lindas nya namn för Elias)


Söta Elmer och söta Linda!

Inga kommentarer: