söndag 13 september 2009

Vi fick besök!

Igår var ingen bra dag. Jag var millimeter till tårarna hela tiden, men fick sedan lite egentid och åkte till Mio för att köpa en lampa till taket i vårt vardagsrum. När jag var på Bauhaus för att köpa kabelkanaler så passade jag även på att smita in på Inside Home, en av mina favoritaffärer och tittade lite. Jag fastnade för ett tyg som jag köpte både som färdiga panelgardiner och på metervara för att sy kuddfodral.

När jag kom hem började Anders fixa med lampan och samtidigt kom mina föräldrar som den här helgen har Melvin på besök, eftersom Camilla & Daniel är i New York (inte alls avundsjuk!!!). Melvin lekte jättefint med Hannah och Julia, så jag passade på att klippa till tyg och sy ett fodral samtidigt som de var här. Vid 17.30 kom Linda, Melvin, Elmer & Fredrik som vi ganska impulsivt beställt thaimat tillsammans med och vid 18-tiden kom den hemkörd till oss från restaurangen. Barnen fick äta först, eftersom vi inte får plats allihop vid vårt bord. När vi vuxna åt den underbart goda thaimaten från "Nokk's thaimat" lekte barnen ute i vardagsrummet med lego och andra leksaker. Vid 19.30 somnade Elias, vid 20.30 somnade Elmer och strax efter det slocknade Hannah i soffan, så den enda som var vaken till slutet var Melvin! Vi hade det jättemysigt och avslutade med Kärleksmums och på slutet tog vi även fram ost och kex och öppnade den andra flaskan vin som Anders köpt med sig hem från Frankrike.

I natt vaknade vi av att Hannah stod vid sängkanten och var rädd för spöken. Mitt öra har också börjat spöka av förkylningen, så jag hörde INGENTING av vad hon sa, så Anders fick tolka och till sist förstod jag och erbjöd henne en plats mellan oss. Vid halv sex vaknade Elias och fick välling, men ville inte somna om. Anders erbjöd sig igår kväll att gå upp med barnen, men eftersom jag fick sådan hosta i samband med vällingfixande så gick jag upp för att inte riskera att Hannah vaknade alltför tidigt. Jag och Elias fick en jättemysig stund nere i vardagsrummet, vi lekte med LEGO och delade på en kopp te. Vid halv åtta studsade Hannah ner för trappan i form av en hund vid namn Texas och vid halv nio kom Anders upp efter att ha blivit serverad kaffe och macka på sängen!

Idag ska jag lämna tillbaka en kudde jag köpte på Mio för alldeles för mycket pengar och efter att Elias sovit middag ska vi göra Melvin och mina föräldrar sällskap på Liseberg!!

Elias hjälper mig att sy ett kuddfodral...

Som blev att se ut så här!

Elias kramar Elmer

Elmer hade lite feber, men piggnade till efter en stor måltid köttbullar!


Melvin blir glad av Lego!

Köra lite Lego-bil...

Elias tog eget initiativ, om man säger så...

Lycklig! (Nej, han har inte choklad under näsan, det är en skorpa efter ett skrapsår!)

Myser i fotöljen och tittar på Pippi!

Den jättefina lampan som kommer lysa upp mysigt i höstmörkret. Hannah's fötter tittar fram också...:-)


Det ljuvliga tyget!

Buspojken med lite kärleksmums..

Inga kommentarer: