måndag 14 september 2009

Det susar...

Inatt har jag sovit dåligt pga sus i örat, tror jag börjar få någon slags öroninflammation trots att det inte gör ont i örat. Jäkla förkylning!
Praktiken idag var riktigt rolig, jag har idag hamnat på Lundmedicinsk avdelning 3 och fått en jättebra handledare som verkar ha STENKOLL på allt, det är jättekul! Imorgon ska jag komma dig halv åtta och vara med från början, så då byter jag och Anders hämtning/lämning.

Jag åt lunch med Johanna och Kia, två klasskamrater som också gör sin LIA på Sahlgrenska. Det var jättekul att få prata ikapp och vi satt ute en stund och åt varsin glass innan det var dags för dem att gå in igen. Jag hade lite längre lunchrast och blev inspirerad av Johanna som pratade om att gå och ge blod idag. Jag gick för att prata med Blodcentralen och jag fick skriva en hälsodeklaration och när jag satt där kom Johanna och Kia in också, för Johanna bestämde sig för att ge blod på en gång! Sjuksköterskan kom strax efter och ropade in mig. Jag fick svara på MASSOR av frågor, utöver de jag redan svarat på, angående alla mina operationer. Det slutade med att jag inte ens fick ta blodtryck eller blodvärden, utan hon vågade inte säga någonting utan att ha fått beställa mina journaler. Jag blev lite besviken, för jag trodde inte på allvar att mitt syndrom skulle kunna hindra mig från att bli blodgivare. Nu får jag bara vänta på att telefonen ringer - och förhoppningsvis blir jag godkänd som blodgivare, för det är verkligen något jag tänkt på och velat göra LÄNGE!!

Kom hem till två väldigt glada barn idag, jag fick många härliga pussar och kramar innan vi satte oss och åt middag som Anders fixat. Han berättade att Elias blivit biten på förskolan idag igen och jag blev lite ledsen för Elias skull, för jag såg ju att det var ett stort märke över hela handen. Han hade också ramlat och skrapat upp näsan och hakan, vilket återigen visar på att han är "Tarzan" och ibland har NÅGOT för bråttom!!
Barnen fick bada tillsammans en stund idag och sedan somnade Elias snabbt efter välling, medans Hannah ville ha saga innan hon gav med sig. Det blev Alfons och Monstret, som jag läste.

Försökte titta lite på TV medans Anders var och handlade, men jag hör ingenting, för det bara susar i örat. Jag ser inte fram emot natten, då allt är tyst och det blir lite värre av att jag ligger ner...

Allra sötaste och roligaste Hannah - gör precis som pappa...;-)

BUS I BADET!

1 kommentar:

Mika sa...

Vad tråkigt att det ska kludda så att bli blodgivare! Vad är det för syndrom du har? Usch...jag är så himskans nyfiken hela tiden...inte min mening om du tycker att jag snokar...
Hoppas att det löser sig med journalen snart!

Kram
MIka
Ps. OJ vilken geisha ask!!!!! Ds.