onsdag 16 september 2009

Cheeseburgare till frukost?

I morse när jag kom till Sahlgrenska smet jag in på Pressbyrån för att köpa mig en latte. Tydligen så är en latte lika fet som en cheeseburgare, så man kan väl säga att jag ätit en cheeseburgare till frukost? :-)

När jag kom ut från Pressbyrån höll jag på att sätta latten i halsen p g a en fnissattack. Mötte en kvinna med rosa regnkappa, grön hatt, skor med jättehög klack och en vanlig gubbkäpp till stöd. :-) Hon såg så härlig ut!!!

2 kommentarer:

Matilda sa...

haha, en cheeseburgare till frukost? det var väl inget... själv har vi ätit pommes, stekt ägg MED OST PÅ, och bacon till frukost nu i new york. höll på att bli galen.
fil och cornflakes? med banan? please?! eller lite grovt bröd?! nej nej.

jag försökte spana efter din syrra, men kom på att det var lite svårt iochmed att jag inte sett henne på kort, så jag visste ju inte hur hon såg ut.. haha! är ni enäggstvillingar? har du inget foto här i bloggen som jag kan kolla på, och se om jag känner igen!? :-) när åkte hon hem? var det också den 15:e? kul med förlovningen!

Mika sa...

Nu har jag googlat och förstår lite... fanns inte få värst mycket att läsa...

Hur kan det vara så??? Kan det verkligen stämma? Jag har hört att dom typ använder minimjölk till latte! Hur kan den då bli så fet???

Kram
Mika