fredag 25 september 2009

Lite egentid och lite fredagsmys!

Igår var jag på after work och när jag suttit där en stund fick jag SMS från Anders som berättade att det brann i ett av grannhusen, en gasolgrill hade exploderat och det hade tagit eld och fart i fasaden. Detta var ju jättespännande för Hannah och Elias, samt Melvin och Elmer som Hannah varit och hälsat på. Jag gick förbi på kvällen när jag kom hem och då såg jag att alla fönster i huset var öppna, men annars inga spår av det troliga kaos som varit tidigare.

När jag kom hem gick jag som vanligt in till barnen och just i går kväll fick jag kärlekskli i näsan. Mina vackra, underbara och unika juveler låg i sina sängar och sov så gott. Jag var bara TVUNGEN att ta några bilder, såklart.

Idag är det Anders tur att vara på After work och jag hämtade barnen lite tidigare än vanligt och så åkte vi hem för att förbereda middagen som Hannah önskat sig - Tacos! Mina föräldrar kom upp en sväng och hälsade på, så jag började steka köttfärs. Sen kom Hannah och ville hjälpa till att skära gurka och Elias fick också "hjälpa till". Mina föräldrar passade då på att smita hem för att äta middag i lugn och ro. Vår middag blev väl inte så lugn och mysig som jag hoppades på, men Hannah var nöjd med sitt val av mat och nu sitter barnen nere och äter popcorn och jag tog mig lite egentid framför datorn - för att visa bilder på mina busiga, vackra, underbara och unika juveler...




3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig gums, de är underbara dina barn. <3

Kram AK

Matilda sa...

nämen oj, stackars grannar! men det var bara fasaden som brann alltså? fy sjutton.

skönt med taco-hjälp, det där grönsaksskäreriet tar en evighet ananrs! haha!

hihi, japp mamma är fin hon!!

Therese sa...

Sötnosar!!

Vår helg har varit jättemysig, hoppas er har varit det också. Vi ses gärna snart igen!

Kram