fredag 17 juli 2009

Vackert väder - då passar vi på!

Igår kväll tittade jag på väderprognosen innan kvällspromenaden med Ebba. När jag kom hem till vår gata igen pratade jag lite med Daniel, Julias pappa och nämnde att vi planerat att åka till havet idag. Han sa att de skulle få en soffa idag, så inget sådant var planerat för deras del. Jag erbjöd mig att ta med Julia till havet, eftersom det skulle bli så fint väder. De tackade ja och i morse vid 09.00 stod Julia redo att åka med oss till Kippholmen.
Vädret var växlande på vägen ut till havet, men när vi väl kommit ut till den ensliga stranden så visade sig vädret från sin bästa sida! Barnen lekte i vattnet, fångade fiskar och gick på äventyr uppe på klipporna.
Den första 1½ timman var det bara vi där, sen droppade det in två andra familjer fram till klockan 12.30, då vi bestämde oss för att åka hem.
Det var en jättemysig förmiddag med mycket bad och lek. Ebba gömde sig uppe på stranden, förutom då jag tog mig ner till vattnet för att fotografera barnen, då följde hon ju självklart efter. Så långt ut att jag faktiskt blev lite rädd att hon tagit sig vatten över huvudet...lilla Ebba.
Ikväll har vi blivit bjudna på en jättehärlig grillmiddag ute på familjen Franzéns altan och jag sitter nu vid datorn en stund för att vänta in att Elias ska somna. Han har nog gjort det nu, så jag knäpper på babyvakten och smyger över till grannarna igen...


















1 kommentar:

Therese sa...

Visst var det härligt med ordentligt sommarväder!? Idag är det desto tristare dock...
Det var en Sony CyberShot vi köpte. Denn vann för Carl Zeiss-linsen och HD-videoinspelning.