torsdag 11 mars 2010

Hannah-VAB

Jag tänker INTE klaga. Det är första gången Hannah har feber och ont i halsen på jag vet inte hur länge. Jag tror hon var förkyld en stund när Elias var nyfödd, sen har hon varit förskonad. Hon har ju i och för sig haft de fördömda svinkopporna till och från förra året istället, men nu hoppas jag att vi slipper dem.

Det första Hannah sa när jag hämtade henne på förskolan igår var att hon hade ont i halsen. Hon är inte den som klagar, så jag förstod att det faktiskt var något på gång. När vi kom hem tog jag tempen på henne och hon hade "bara" 37.3° så jag antog att det bara var något kli i halsen. Igår kväll när jag var iväg så fick jag SMS från Anders att febern hade stigit till 38° och att hon hade fått Ipren innan hon somnade.

Idag är vi hemma, hon sitter just nu och kollar Bolibompa och jag ringer återbud till vårdcentralen, fick en ny tid den 25:e, hoppas det inte kommer något i vägen då.

En skitkul grej som hände igår var att jag blev tillfrågad att arbeta på min praktikplats i sommar, så jag hoppas vi kan lösa det så jag och Anders får någon/några veckors semester tillsammans iallafall! Hade varit riktigt skönt att få lite pengar till New York-resan, utan att behöva ta från skattepengarna!!

Inga kommentarer: