måndag 4 oktober 2010

Helgen som gick

Helgen har bestått i besök med Åsa hos Maria nere i Veddige i hennes och sambons nya hus. Sov över till lördag, trodde jag pajat Åsas Iphone på lördag morgon, men det ordnade sig med tre fingrar på skärmen. Knasigt.
Hannah hade en fullspäckad lördag - simskola, kalas på Öppna förskolan och på sena eftermiddagen fick vi besök av familjen Indevall. Bjöd på den otroligt smarriga kycklingrätten som Maria bjussat på i fredags, och den verkade lika uppskattad av de andra som av mig. Melvin sov över till söndagen, de somnade på mindre än en minut tror jag. De sa bara god natt och sen var det TYST. Har aldrig hänt innan i Melvin-sova-över-eran.

Igår fick vi besök av mina föräldrar, mamma hjälpte till att sy lite på en gardin och sedan åkte de hem igen. Mamma kom dock tillbaka med sin coola ångstrykmaskin som hon köpt på Gekås. Den var GRYM! På ett kick hade man fina nystrukna gardiner!
Hannah fick också besök - av huvudvärk. Hon var på ett riktigt dåligt humör på eftermiddagen och hon grät till slut och sa att hon hade huvudvärk. Hon fick ligga i min säng och kolla på två filmer i rad, dricka varm o'boy och titta på mig när jag hängde upp gardinerna, sen mådde hon bra igen.

Jag är riktigt nöjd med hur det blev i sovrummet efter make-over! Canvastavlan gjorde sig mycket bättre nu när de andra färgerna lades till i form av kuddöverdrag och gardiner. Bilden på tavlan är tagen i svärföräldrarnas trädgård i somras!

Hannah har fortfarande huvudvärk idag (vi tror hon luras, men det känns inte bra att tvinga iväg henne!), så hon och pappa Anders ska vara hemma. Jag ska borsta tänderna på mig och Elias, sedan bär det iväg till förskolan och praktik för vår del.

Melvin och Hannah får frukost uppe på Hannahs rum!
Elias har valt mössan själv,  från Ica Maxi...:-)



Melvin Bus!

Mamma provar min symaskin.

Superdupernöjd med vårt "nya" sovrum!

2 kommentarer:

Mika sa...

Superfint sovrum! Verkligen!!! Mysiga varma färger men ändå ljust.
...ångstrykjärn från GK´s??? Vet du vad det kostade???

Kram
Mika

Pia sa...

Sovrummet är jättefint och tavlan är pricken över I:et! =)
Duktig fotograf!

Härlig helg du haft.

Tack för omtanken....
Jobbigt när djur är dåliga...
De är ju så dåliga på att snacka... =/