söndag 9 januari 2011

8-årskalas och lånehund!

Igår var vi på kalas hos Melvin som fyllde 8 år på nyårsdagen. Innan dess var jag på inte mindre än tre olika ställen för att hitta en födelsedagspresent som han önskade sig - LEGO flygplats. Herrejösses, vilken populär grej, för den var slut överallt. Det blev ett kuvert med pengar och en bild på flygplatsen, så han skulle förstå vart pengarna skulle gå. Camilla hade fixat en supergod glassbomb (kanske något jag kommer efterlikna när Elias fyller nästa helg!).

Efter kalaset åkte vi till Larsered och hämtade hem Ebba på lån över natten. Hannah var överexalterad, likaså Elias. De försökte få henne att leka med dem hela tiden, medans Ebba var fast besluten att leka min skugga hela tiden. Hon gör tydligen så, hittar en person som känns trygg och sedan lämnar hon inte den ur sikte. Så det slutade med att Ebba fick sova skavfötters med oss i natt....

Vi bakade kokosbollar i förmiddags, sedan körde vi på glashal gata ut mot Larsered för att lämna tillbaka Ebba. Jag och barnen stannade där i lite över en timme, medans Anders åkte och handlade,  och tvättade bilen, eftersom den ska besiktigas i morgon!

Imorgon är det även dags för jobb igen, Anders är hemma med barnen eftersom det är studiedag på förskolan.



3 kommentarer:

Åsa sa...

ja, det har verkligen varit glashalt!! De har nog haft mycket att göra på akuten...

A home far away sa...

Hej! För att få in texturerna i PS så får du göra en download o lägga den på lämpligt ställe, sen öppnar du texturen som vanligt i PS.
Lycka till!

Kram Gunilla i Singapore

Maja-Stina sa...

Oh, glassbomb! Det var längesen. Kanske en helgplan att se fram emot. :)

Går ni hundtankar?

Och du, Manãna käkar vi på nån gång! Det ser jag fram emot!