söndag 19 juni 2011

6-årsfirande

Helgen har varit full av kalas! Morgonen började med "skönsång" för Hannah och hon fick öppna två små paket. Det ena hade Anders köpt till henne i USA - Anakin Skywalkerfigur som kunde prata och låta med olika ljud. Spännande. :-) Den andra presenten köpte jag till henne häromdagen, det var en liten låda med olika fack till hennes "finger-skateboards".

Vi bestämde lite senare på förmiddagen att Hannah skulle få åka med Anders och välja ut färg på den present vi har valt att ge henne. Eller, vi och vi förresten - majoritetten av familjen var med på denna present, alltså Farmor och Farfar, Mormor och Morfar, Kerstin, Björn och Rasmus, Camilla & Melvin (Daniel och barnen inkl) samt mig, Anders och Elias! Det var en dyr present hon hade önskat sig och då får man göra så. Hon fick ett Nintendo DS och sen hon fick det i sina händer i eftermiddags har hon inte velat släppa det med blicken. Vi gissar på att regler måste sättas upp för hur mycket tid man får lägga på spel varje dag!

Elias var bjuden på kalas hos grannpojken Alvin och kom hem en timma senare.

Hon fick även en Star Wars-handduk av kompis Julia som kom över, en "portfölj" med massa anteckningsblock, pennor, linjaler osv från Jenny, Julia och Jacob samt fina kläder från farmor! Vi bjöd på pastasallad och kladdkaka till efterrätt. Det blev några intensiva timmar under eftermiddagen, men det var så mysigt att få fira Hannah med min och Anders familj!

Det blev mycket roligt bus för småkillarna idag, Elias var högt uppe i varv när alla hade gått, men slocknade i soffan efter yoghurt och macka.

Imorgon skall Hannah få bjuda sina kamrater på förskolan på god frukt för att fira att hon blivit 6 år. Och en ny arbetsvecka börjar, dock bara fyra dagars arbetsvecka, eftersom det är midsommar på fredag! Vi har blivit bjudna ner till min storasyster och barnen där hon har husvagnen ståendes och vi tackade gladeligen ja, det ska bli så mysigt!!


Elias på väg till Alvins kalas!











Undrar ni vem tjejen till vänster är?
Det är Julias bästa kompis, Alva! Söt som socker, precis som Julia. :-)














 

Inga kommentarer: