fredag 12 november 2010

Överraskning!

Överraskningen till våra barn bestod av en bussresa till Kärra centrum - jippie! Sedan gick vi till simhallen -  J I P P I E!! Hannah blev fullkomligt lyrisk över att få LEKA i vattnet, medans Elias, som i vanliga fall är Tarzan, Superman och Klas Klättermus i ett, satt stilla och lugnt vid bassängkanten första kvarten iallafall, innan han vågade sig ner i vattnet. Han doppade inte huvudet en enda gång, han gick med sina armpuffar tills vattnet gick upp till bröstet ungefär, sedan gick han tillbaka. Hela tiden hade han en liten båt i handen.

Hannah däremot, var överallt!! Under, över, uppe på golvet, upp och ner i den lilla rutschkanan. Sedan gick jag och Hannah ut till stora bassängen och simmade lite, Hannah åkte även stora vattenrutschkanan flera gånger. Hon hade sitt cyklop på sig och var så himla söt och såg så himla rolig ut! Hon vågade faktiskt även hoppa från startpallen på det djupa två gånger, sedan gick vi tillbaka till barnbassängen. Anders drog några längder i stora bassängen medans jag var i med barnen i barnbassängen, sedan gick vi upp, gjorde oss iordning, åt varsin clementin ute i receptionen innan vi gick och köpte pizza för att ha riktigt fredagsmys hemma.

Barnen somnade innan halv åtta idag, båda var lika trötta. Härligt!!! Imorgon är det simskola för Hannah, så det blir väldigt mycket simhall för hennes del, men det gör henne ingenting. På söndag är det fars dag och vi firar Anders på förmiddagen, sedan åker vi hem till min pappa på eftermiddagen, som har lovat att bjuda på gräddtårta. :-)

Inga kommentarer: