torsdag 12 augusti 2010

Säsongens första VAB

Igår natt kom Hannah in till oss mitt i natten och lade sig på madrassen på golvet. Efter en timme eller så började hon hosta jättekonstigt och sen...kom kräkningen. Hon sov samtidigt, men vaknade till när jag och Anders rusade upp och tände lamporna. Sen kräktes hon en gång till någon minut efter. Vi fick byta lakan, vända på madrassen och hon somnade om med en gång.

Igår morse vid sjutiden kräktes hon en gång till, men sen blev hon precis som vanligt, förutom att aptiten var som bortblåst - såklart. Vid lunchtid trotsade Jenny farligheterna och kom och hälsade på. Hon fixade en jättegod omelett till oss innan vi tog oss ut på en promenad runt Fagerdal och ner till Clarebergs ridklubb och upp igen. Hannah cyklade nästan hela vägen och verkade inte alls påverkad av nattens händelse. Elias somnade någonstans halvvägs så det var en mycket välkommen vilostund när vi kom hem. Jag lade mig och vilade i sängen medans Hannah tittade på Pongo och de 101 dalmatinerna.

Igår eftermiddag satt jag och surfade lite på Blocket och ramlade in på en loftsäng som jag tyckte skulle vara perfekt till Hannah. Jag ringde på annonsen och jajamensan, den fanns kvar. Efter middagen åkte jag och Hannah ända ut till Hjuvik för att hämta den jättefina sängen, tyvärr var den inte nedmonterad så det tog en stund att få hem den, men tjejen som sålde den var så himla trevlig så det gjorde ingenting!

Vid 22-tiden igår kväll var den uppmonterad och färdig att användas i Hannahs rum! Nu fattas det bara skrivord och några lådor och en skrivbordslampa...:-)

Idag ska vi faktiskt in till Trädgårdsföreningen och titta på Supersnällasilversara och Stålhenrik som var i julkalendern förra året, hoppas vädrets makter är med oss!


Inga kommentarer: