måndag 9 augusti 2010

Överraskning!

I lördags fick jag äntligen ro hem min överraskning till Anders! Vi åkte upp till Susanne och Magnus i tron att vi skulle äta middag där, men när vi kom dit blev vi bjudna på kaffe, sedan sa jag till en oerhört förvånad Anders:
- Du och jag ska åka härifrån nu, vi ska in till stan.

Han tittade på mig, på Magnus, på Susanne och tillbaka på mig. Hihi!

Vi lämnade barnen hos Susanne, Magnus skjutsade in oss till stan. Egentligen hade jag planerat att vi skulle åka Göteborgshjulet, men eftersom det var taskigt väder ändrade jag planerna till att gå in på Casino Cosmopol, vilket skulle bli första gången för mig. Vi spelade lite på olika spelautomater, tog varsin drink och jag spelade även roulette, vilket var riktigt spännande!!

Vid halv sex promenerade vi under ett trasigt paraply längs kajkanten bort till Barken Viking, eller rättare sagt bakom Barken Viking där båten "Trubaduren" låg och väntade. Susannes dotter Lina jobbar som kock på båten och jag har hört att det är riktigt god mat där, så jag hade sedan innan bokat plats på räkkryssningen som tog oss ut i Göteborgs vackra skärgård. Vi åkte förbi bl a Styrsö och Asperö, samt en liten söt ö som hette Köpstadsö. Jag lämnade faktiskt kameran hemma denna kväll, men hade iallafall mobilkameran... Vi åt räkor, kräftor, musslor och en himla god chiliaioli. Lina bjöd på dessert (tack, sötnos!!!), Anders fick chokladkaka och jag fick en hallonpannacotta...
Underhållning höll serveringspersonalen i, de sjöng oerhört bra och showade på slutet även uppe på soldäck. Den ena tjejen, jag tror hon heter Sarah var FANTASTISKT duktig!!

Barnen sov hos Susanne och Magnus, så jag och Anders åkte hem och fick ordentlig sovmorgon i går morse med en brakfrukost med färskt bröd och LUGN OCH RO! Vid 10:30 hämtade vi barnen och Hannah hade stor separationsångest från Susanne och hon verkar älska Susanne lika innerligt som jag gör!! Vi fick en underbar kväll och morgon tillsammans jag och min man, och vi har levt på detta hela dagen idag båda två!






Inga kommentarer: