Lovade Kerstin att jag skulle lägga ut receptet om jag kom ihåg och det gör jag nu. :-)
Bara att varva i formen, in i ugnen och middagen är klar!Ingredienser
4 port
- 250 g penne
- 400 g köttfärs
- smör
- 1 purjolök (brukar bara ta en halv purjo, annars blir det för mycket enligt min smak!)
- 1 tsk salt
- 2 1/2 dl tomatsås, t ex färdig pastasås
- 2 dl Kelda sås Simply Cheese
Sätt ugnen på 250°. Koka pastan. Stek köttfärsen i smör i en stekpanna och rör så att den smular sig. Strimla purjolöken och låt den fräsa med. Krydda med salt och rör i tomatsåsen. Varva pasta och köttfärssås i en smord ugnssäker form. Ringla över ostsåsen. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 min. Servera med sallad.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar