söndag 18 juli 2010

Fint besök

Igår fick vi besök av Anders mamma, morbror och mormor. De kom vid 16-tiden och vi bjöd på middag och efterföljande kladdkaka med glass. Anders mamma hade köpt lördagsgodis så jag fick måla en skattkarta som Hannah använde sig av för att hitta muggen med godis i leklådan på framsidan...:-)

Hela gänget gick bort till lekplatsen efter maten medans jag stannade hemma och fixade iordning lite efter målning och tapetseringen av hallen på övervåningen. När de kom tillbaka hade de med sig några kvistar med blåbärsris och stora blåbär på! Barnen satte sig i gammelmormors knä och de öste pussar över henne och det lyste verkligen av kärlek runt dem! Härligt att Hans-Christian & Kirsten orkade och ville komma ner och hälsa på, det uppskattades av oss alla fyra.

Hela jobbet med tapetsering och målning tog sammanlagt 3 dagar, Anders har gjort det mesta själv medans jag tagit hand om barnen och vi är oerhört nöjda och nu håller jag på att måla om byrån från mörk furu till vit! Vi passade även på att måla de breda furulisterna mellan över- och undervåning vita. Ljust och fint!

Elias vill inte riktigt dela med sig...

Blåbär!

Elias var ordentligt givmild med pussarna...

Speciellt på gammelmormor...smack!!

Underbara Kirsten!

Vår vackra hall på övervåningen! :-)

Inga kommentarer: