tisdag 14 september 2010

Gräsänka igen

Nu är Anders bortrest igen. Elias hade feber i söndags, upp till 38.7, så igår var han och jag hemma och myste hela dagen. Fast inte hela dagen. Mormor och morfar kom på besök efter vilan och sedan tog vi faktiskt oss en utflykt till biblioteket. Vi lånade tre böcker till Hannah och tre böcker till Elias. Han hittade snabbt sin favorit bland alla tusentals böcker - Halvan kör polisbil.

Igår eftermiddag åt båda barnen TVÅ portioner var av maten, så det blev glass som belöning. Sedan kom Julia över och lekte. De fick dock bannor när jag kom in och de satt med varsin tuschpenna i färd med att smycka en My little ponny och dockan Elias. Hannah gjorde ett tafatt försök att skylla på Elias, men som "vanligt" avslöjas hon genom att ha skrivit "ELIAS" i dockans panna....

1 kommentar:

Pia sa...

Tack snälla för dina rara komentarer!
You make my day! =)

Så härligt att få läsa att barn hittar bus just att man inte känner sig ensam om att vart busbarn samt att många vågar inte skriva om sina barns busigeheter.

Tycker dina ongar är helt underbara och verkar så mysiga. Kortn du tar på de, ja det går ej att beskriva i ord, du är en duktig fotograf!

Hoppas du får en bra tisdag trots att Andres är på villovägar en stund igen.