lördag 19 juni 2010

Hannah 5 år!

Idag fyller Hannah 5 år och hon har firats hela dagen!

I morse väckte vi henne med frukost på sängen och presenter, hon fick ett tennisrack av Elias och en sprillans ny cykel av oss alla! Hon var riktigt sugen på att sticka ut och cykla, så hon satte på sig regnkläderna och så gick vi ut på gatan. Hon var så mallig!

Vid elva kom Linda, Melvin och Elmer och hämtade upp Hannah för att åka på kalas som Axel och Jacob på förskolan hade bjudit dem på. Jag och Anders stannade hemma med en otroligt gnällig Elias för att förbereda vuxenkalaset som vi skulle ha på eftermiddagen. Anders och Elias åkte iväg och hämtade tårtan samtidigt som jag plockade undan och passade på att vila under tiden.

Vid 14-tiden kom alla gäster - Camilla, Daniel, Jenny, Mormor och Morfar, Farmor och Farfar samt Kerstin och Rasmus. Hannah fick så många fina presenter! Mycket piratlego, men också en ridhjälm, ridväst och en jättecool cykelhjälm! Vi sjöng och hurrade för 5-åringen innan det var dags för tårta och kakor. Vi avslutade kalaset genom att alla kvinnor och barn samlades uppe i sovrummet och tittade på det kungliga bröllopet. Vilket härligt, underbart och vackert brudpar!!!

Efter middagen (grillade hamburgare, som Hannah bestämt) åt vi glass med jordgubbar, säsongens första! Nu på kvällen har jag badat Elias samtidigt som Hannah och Anders byggt upp de LEGO-paketen hon fick. Anders nattade Elias medans jag och Hannah fixade med godispåsarna inför hennes barnkalas i morgon.

När Hannah skulle sova frågade jag om hon var nöjd med sin födelsedag och hon log sitt allra bredaste leende och sa jaaaaa...härligt!!! Imorgon är det som sagt dags för barnkalas och det är 8 barn som kommer, så det blir 10 barn runt bordet. Hoppas vädret blir OK så man kan ha barnen i trädgården stundtals. :-)















Inga kommentarer: